Before I die


Completely destroyed

Back in Umeå med ett sm-silver och en otrolig besvikelse. Nej, att vara näst bäst i Sverige är inte dåligt men då matchen var vår ända till 78:e minuten då Djurgården kvitterade (3 minuter senare kom deras 2-1 mål...) och då jag bara ville detta så j*vla mycket förstörde det här mig totalt. Det enda jag ville var att visa alla som aldrig har trott på oss hur hårt vi tränar, hur mycket tid vi lägger ner och vilken utdelning det faktiskt ger. Vill lägga skorna på hyllan, vill gå i ide. Ja, det kommer ta ett par dagar för mig att komma tillbaka. Fan.

Winners never quit

 
För att summera de två senaste dagarna: skrattanfall, för mycket flum, caféhäng, framtidsplaner, uppladdning. Idag har höstlovet officiellt börjat (läs: mitt sista någonsin!!!) och i takt med detta även taggen+nervositeten inför morgondagen. Huvudstaden och SM. Efter ett otroligt tufft år med slit och oändliga träningar har vi tillslut nått målet. Topp 4 i landet, woopwoop.

Sky's the limit


Primetime

Höstmodet är att föredra. Stora halsdukar virade tusen varv runt halsen, stickade tröjor i miljoner olika kulörer, snygga skinnjackor i bikermodell och något jag har fått totalt dille på: boots. Primeboots i synnerhet. Så. Snygga. Som den klädtokiga person jag är har jag redan matchat ihop tusen outfits till dessa. *Måste ha-känsla*.

Home sweet home

Source 1, Source 2
 
Vintage känsla. Öppen garderob. Ljust. Drömmer i skrivande stund om en makeover av mitt lilla tonårsrum här hemma på Gimonäs. Vet inte om det är hösten som till slut har kommit åt mig (ni vet det återkommande behovet av förändring som växer i takt med höstmörkret?) eller om jag helt enkelt har bläddrat runt på alldeles för många inspirationstumblrs.

Monday morning

Måndag morgon och vardag igen efter en toppenhelg: movienight, fotbollslir, mysfika, kusinvitamin, promenad över halva stan, hockey, familjemys, köksexperiment, iksuhäng. Lite kort sammanfattat sådär. Idag börjar jag dagen med en frukost för champions och med ett löfte om att få fart på bloggandet på "riktigt". Annars då? Sitter i köket och stirrar ut på den vita marken. Snö. I. Oktober.

Shine bright like a diamond

Jag lever. Mycket att göra, mycket att tänka på, lite för lite tid. Därför gillar jag dagar som denna; lediga dagar. Morgonpass på gymmet, mysfrukost & mysdress, jobb med diverse projekt (stay tuned!!!). Onsdag a la moi.

Closet tour

Jag blir grön av avund av den här videon. Drömgarderob. Perfekt innehåll. Stort utbud. Kika in på hennes blogg här för en enorm kur av inspiration.

City of dreams

Hej bloggen. I miss you.