Ingen kickar fotboll som han

Älskar snubben.

Hairstyle

Hairinspo. Mitt hår bokstavligen skriker efter en frisörtid. Vill förändra, snygga till, mörka upp en aning kanske. Dessa bilder får stå för vad jag är ute efter (på ett ungefär). Så. Snyggt. Är det förresten bara jag som tycker det känns extra lyxigt att gå till frisören? Jag känner mig sådär skönt bortskämd #thebestfeeling

We have a beaten path before us

Damn I really suck at this. Nytt sen sist? Besökt en världsrestaurang (hemma i Umeå!!!), firat käre far på hans dag, myst galet i höstmörkret, inhandlat fint till rummet. För er som är nyfikna sitter jag även och knåpar på önskelistan för år 2012. Oj vad jag vill ha.

05.11.12

Herrejisus. Dör snyggdöden (typ tusen gånger). Och folk undrar varför jag är så totalt beroende av Greys Anatomy... Hej förresten! Måndag igen och dags att välkommna en ny vecka med öppna armar. Kickade igång dagen med en lång pw följt av mysfrukost med mamma. Det är de små sakerna som gör livet stort, något jag har funnit sant. Har inget större planerat den här veckan utöver födelsedagsfirande av bästa morfar (70 år!!) och min första körlektion. Aaaah det är insane hur kul det ska bli!
 

Trick or treat

What a week! Haft ett otroligt bra lov med allt från biomys, företagsjobb, pannkaksfrukost och gymhäng till halloweenfirande (osv...). Ovan är några bilder från i onsdags då vi hade en (läskig) middag med coola utklädnader och drinkar i tusen olika färger. Annars då? Det är sex veckor minus 1 dag tills jag blir arton och endast fyra tills första advent. Taggfaktor på det förstnämnda och mysfaktor på det sistnämnda.