31.12.12

Tumblr_mfsrxhdum31rof1wro1_500_large
 
Hej kompisar. Last day of 2012, ett nytt år och en ny start väntar. Jag känner mig mer än redo. I år firas det nya året in i soffan med täcke och te. Ska tycka synd om mig själv och äta glass #feber. Hoppas alla friska får en kick-ass kväll, gott nytt år!

18.12.12

Tjena bloggen, tyvärr har du hamnat lite åt sidan. Jag har haft lfnfdkhdogh mycket att göra, har knappt hunnit andas. Men nu hörrni, nu har jag i princip jullov, jag är finally 18 och har hela världen vid mina fötter, julstämningen börjar sjunka in, julklapparna är finito och jag känner mig allmänt laid back. SKÖNT!

Shine bright like a diamond

Source. Söndagsinspiration och söndagsångest i vanlig ordning. Söndagsmys och söndagsmiddag vankas (thank god). Vad gör ni idag?

T.G.I.F

#TGIF. Trots sjukhäng hemma mer eller mindre hela veckan känns det fantastiskt bra med helg. Roadtrip till kära mormor & morfar, en del arbete runt ett projekt, julmys, catching up med Lova, massa fotboll osv är vad som är inplanerat. Och imorgon är det endast en vecka kvar till min födelsedag (viktigt!!!).

Twelve

Jag har totalt fallit för Zaras senaste lookbook vid namn twelve. Detaljer i strass, blandat material, detta gillar jag. In och kika HÄR.

Beauty and a beat

Godmorgon! Ligger hemma sjuk idag vilket equals ett bo i sängen av tusen kuddar och en kopp te (chai såklart #obsession). Kickar igång dagen med VS fashion show och lite catching up av några serier. Ovan har ni en härlig video att kicka igång eran med. XOXO.

The power of the black bag

source 1 source 2 source 3
 
Det finns ett x antal detta-bör-du-äga i klädväg. För mig toppar den svarta väskan i något större storlek (tillsammans med ett par svarta jeans i modell stuprör) den listan. En accessoar i klass som ger dig stil samtidigt som du, på ett smidigt/snyggt sätt, kan ta med dig alla saker du inte klarar en dag utan.

Victoria's secret

Victoria's secret fashion show 2012. Showen som hölls i början på november visas äntligen på tv (amerikansk dock) den 4:e december. Det spritter i mig av spänning! Dear Santa, I've been so good this year...

03.12.12

Long time no see. Snabb update om vad ni har missat: Umeå har gått in i vintertider (snö överallt!!!), första advent har firats, december är äntligen här (favoritmånad), julbak har ägt rum, 6 p har tagits hem med laget, minigranen är på plats i mitt rum, twilight har skådats i biosalongen (dör filmdöden, så bra var den), mysmiddagar har hållts, mobilen har pajjat och datorn har kraschat. Kvällen i ära bjuder jag på 4 "best of december 2011" - bilder.
 
1. Mörkhårig Clara 2. Födelsedagsmiddag på allstar 3. Årlig snögubbe 4. Nyårsfirande